Veniu i ho veureu. Vol 2 - catalán

Segon volum d´un projecte evangelitzador, amb metodologia i recursos apropiats perquè la transmissió de la fe sigui més viva i significativa, inspirat en la metodologia Montessori.

Veniu i ho veureués un projecte evangelitzador, amb metodologia i recursos apropiats perquè la transmissió de la fe sigui més viva i significativa, per mitjà de la immersió en la història de l’aliança i l’amistat que Déu ens ofereix i ens ha revelat des de la Paraula de Déu i la Tradició de l’Església.

S’inspira en la pedagogia Montessori, centrada en la importància de la narració i recolzada en dinàmiques que donen un gran protagonisme als components visual i manipulatiu. El projecte es basa en una pedagogia que afavoreix el desenvolupament de l’espiritualitat de la persona, especialment de l’infant, a través de la narració de històries de la Bíblia (Antic Testament i Nou Testament) i de l’Església (fe, litúrgia i sagraments, moral i oració). Es pretén oferir la mateixa experiència que va inspirar aquests relats o que van viure els seus protagonistes.

En aquest segon volum disposem de narracions d’històries bíbliques continuant amb la Història de Salvació, com jutges, reis i profetes, juntament amb històries fonamentals per la nostra metodologia com la trobada de Jesús amb els infants, i aprofundim en elements essencials del catecisme com el sagrament de la confirmació i el temps litúrgic de Pasqua.

ISBN: 
9788428840989
Fecha publicación: 
29/11/2023
Encuadernación:
Núm. páginas: 
232
Código interno:
217111
19,00 €

Otras obras del autor

Si te pareció interesante este libro, también te interesará: