Veniu i ho veureu. Vol 1 - CAT

Primer volum d´un projecte evangelitzador, amb metodologia i recursos apropiats perquè la transmissió de la fe sigui més viva i significativa, inspirat en la metodologia Montessori.

Veniu i ho veureu és un projecte evangelitzador, amb metodologia i recursos apropiats perquè la transmissió de la fe sigui més viva i significativa, per mitjà de la immersió en la història de l’aliança i l’amistat que Déu ens ofereix i ens ha revelat des de la Paraula de Déu i la Tradició de l’Església.

S’inspira en la pedagogia Montessori, centrada en la importància de la narració i recolzada en dinàmiques que donen un gran protagonisme als components visual i manipulatiu. El projecte es basa en una pedagogia que afavoreix el desenvolupament de l’espiritualitat de la persona, especialment de l’infant, a través de la narració de històries de la Bíblia (Antic Testament i Nou Testament) i de l’Església (fe, litúrgia i sagraments, moral i oració). Es pretén oferir la mateixa experiència que va inspirar aquests relats o que van viure els seus protagonistes.

En aquest primer volum disposem de narracions d’històries bíbliques sobre l’Antiga i la Nova Aliança, com les de Noè, Abraham i Sara, la trobada amb la samaritana o la família de Jesús, i també de narracions d’històries de l’Església, com són la formació de la Bíblia, l’Eucaristia o festa de la nova Aliança, la invitació al Regne o la pregària del Parenostre.

Autor
Área:
ISBN: 
9788428839303
Fecha publicación: 
15/12/2022
Encuadernación:
Núm. páginas: 
264
Código interno:
212933
19,00 €

Otras obras del autor